Låna pengar när det gäller som allra mest – Onea.se


Ibland gäller det mer än vanligt. Du känner att du måste investera i något nytt för att fortsätta förverkliga dina drömmar. Du kanske för en gångs skull har lite ledigt och nu ska du äntligen renovera köket när du ändå kommer att vara hemma. Eller så känner du att familjen snabbt behöver en fantastisk semester för att få upp stämningen och sammanhållningen. Eller så kanske du måste få pengar snabbt för att parera en stor oväntad utgift.
I sådana lägen är det skönt – och oftast ganska nödvändigt – att slippa massor av pappersarbete, långa väntetider, finstilta avtal och dolda avgifter. Låna snabbt och enkelt till bra villkor, andas ut och njut av ditt dröminköp.

Snabbt och smidigt

Att ta lån hos Onea.se är enkelt. Du behöver bara registreras en gång och sen ansöker du genom att logga in på vår webbsida eller genom att ringa oss. Vi behandlar din ansökan inom ett par minuter. Sen kan du koncentrera dig på ditt drömprojekt.

Bra villkor, inga dolda avgifter

Eftersom Onea.se jobbar med glasklara villkor är du alltid säker på att det inte blir några obehagliga överraskningar. Det finns ingen finstilt text att böja sig över, endast bra villkor som är lätta att förstå.
När du ska välja ett lån är det viktigt att jämföra vad det kostar på rätt sätt. Vi har beskrivit hur man bäst jämför olika lån här.
Vi på Onea.se använder den nyaste, smidigaste och säkraste teknologin. Du får bra service och vi jobbar alltid diskret. Genom din profil på Onea.se har du tillgång till alla uppgifter om dina lån. Vi är stolta över vår kunniga och hjälpsamma kundtjänst som du alltid kan vända dig till om du behöver hjälp eller råd.

Utan säkerhet

Onea.se erbjuder lån mellan 500 och 30 000 kronor utan säkerhet. Detta gör att ansökningsprocessen blir mycket enklare och att du inte måste pantsätta något som långivaren beslagtar direkt om du inte betalar tillbaka. Istället för att beslagta prylar erbjuder vi flexibel återbetalning på alla våra lån. När du har lånat är det skönt att veta att du kan skjuta upp förfallodatumet om din situation förändras.

Alltid tillgång till drömmarna

Enligt den allmänna statistiken saknar var femte hushåll i Sverige en buffert för oförutsedda utgifter. Detta visar att ett litet bakslag för många plötsligt kan ställa till det. Det betyder även att många tvingas avstå från viktiga möjligheter i livet när pengarna tillfälligt inte räcker till.
Att snabbt ha tillgång till pengar kan göra livet lite bättre.

25.05.2016