Olika långivare, olika villkor


För att få lån att fungera bäst för dig är det viktigt att du har koll på vad det kostar, och lånets alla villkor. Kontrollera alltid lånets totala kostnad, inklusive avgifter, och läs igenom villkoren på långivarens webbplats innan du tar ett lån.
På Onea.se gör vi vårt bästa för att lånet, och dess kostnad, är lätt att förstå. Det är naturligtvis mycket viktigt att du har helt klart för dig hur räntan fungerar på ditt lån men man ska även tänka på att olika långivare erbjuder olika villkor.

Jämför vad det kostar

När du ska välja ett lån är det viktigt att jämföra priser på rätt sätt. Räkna därför ut hur mycket du betalar varje månad. Om du funderar på ett lån med avgifter så måste du absolut räkna den kostnaden också. Kom ihåg att det ofta inte är så meningsfullt att titta på den effektiva räntan när du jämför ett längre lån med ett snabblån.
På vår hemsida Onea.se är det lätt att kolla exakt hur din avbetalningsplan ser ut, inte minst därför att vi presenterar hela planen direkt och jobbar helt utan dolda avgifter.

Snabbt och smidigt

Tänk även på att vissa långivare är snabbare och smidigare än andra. Att ta lån hos Onea.se är enkelt och det går fort. Du ansöker genom att logga in på vår webbsida eller genom att ringa vår kundtjänst.
Du behöver bara registreras en gång och vi behandlar din ansökan inom några minuter. Hur lång tid det tar att överföra pengarna beror på vilken bank du använder. Är ditt konto hos Nordea överförs pengarna direkt, annars kan det ta lite längre tid.

Med eller utan säkerhet

Onea.se erbjuder lån mellan 500 och 30 000 kronor utan säkerhet. Detta innebär att man inte måste pantsätta något som långivaren sen direkt kan beslagta om man inte betalar tillbaka. Detta gör ansökningsprocessen mycket enklare.

Seriös aktör

Kolla alltid att den du lånar av är seriös. Onea.se är en del av 4finance Group, som är Europas ledande snabblåneföretag med fler än 3 500 000 utgivna lån. Vi har stor erfarenhet och erbjuder glasklara villkor, bra service och tar vårt ansvar på stort allvar.

Flexibel återbetalning

Om du har lånat är det skönt att veta att du kan ändra planerna om din situation förändras. Onea.se erbjuder alla sina kunder möjligheten att förlänga lånet.

Webbplats och service

Det är viktigt att du lätt håller koll på din situation. Genom din profil på Onea.se har du tillgång till alla uppgifter om dina lån. Vi har även en mycket bra kundtjänst som du kan ringa om du behöver hjälp eller råd.

25.05.2016