Snabba lån utan krångel. 5 fördelar med korta lån– Onea.se


Ett Onea.se lån är för dig som vill ha ett lån mellan 1 och 24 månader:

  • med bra villkor
  • med enkel ansökan
  • med snabbt svar och överföring
  • utan dolda avgifter
  • utan krångel

Här beskriver vi vad vi anser vara de 5 främsta fördelarna med korta lån.

1. Snabbt och smidigt

För många är korta lån en snabb ekonomisk lösning. Därför kan det vara skönt att slippa allt krångel och pappersarbete som uppstår när man lånar hos en vanlig bank.
Att ta lån hos Onea.se är enkelt och det går fort. Du behöver bara registreras en gång och sen ansöker du genom att logga in på vår webbsida eller genom att ringa oss. Vi behandlar din ansökan inom ett par minuter.

2. Bra villkor, inga dolda avgifter

På vår hemsida Onea.se är det lätt att kolla exakt hur din avbetalningsplan ser ut. Vi presenterar hela planen direkt och jobbar helt utan dolda avgifter.
När du ska välja ett lån är det viktigt att jämföra vad kan det kostar på rätt sätt. Om du vill jämföra ett Onea.se-lån med ett vanligt banklån måste du absolut räkna med bankens fasta avgifter. Kom ihåg att det ofta inte är så meningsfullt att titta på den effektiva räntan när du jämför längre lån med korta lån. Kolla istället vad det kostar över just den period du vill låna över. Då ser du direkt när korta lån blir billigare än längre, avgiftsbelagda banklån.

3. Utan säkerhet

Onea.se erbjuder lån mellan 500 och 30 000 kronor utan säkerhet. Detta gör att ansökningsprocessen blir mycket enklare och att du inte måste pantsätta något hos långivaren.

… 4. Flexibel återbetalning

Onea.se erbjuder möjligheten att förlänga på alla lån. Om du har lånat är det skönt att veta att du kan skjuta upp förfallodatumet om din situation förändras.

5. Seriös aktör, säkraste teknologin och bra service

Kolla alltid att den du lånar av är seriös. Onea.se är en del av 4finance Group, som är Europas ledande snabblåneföretag med fler än 3 500 000 utgivna lån. Vi använder den nyaste, smidigaste och säkraste teknologin.
Du får glasklara villkor och bra service. Genom din profil på Onea.se har du tillgång till alla uppgifter om dina lån. Vi är stolta över vår kunniga och hjälpsamma kundtjänst som du alltid kan vända dig till om du behöver hjälp eller råd.

25.05.2016