Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår hemsida, för att kunna följa upp användningen av vår hemsida och för att stödja marknadsföringen av våra produkter och tjänster. Klicka Ok för att komma vidare.

Om oss

Onea.se är en del av Europas största och snabbast växande koncern för mindre konsumentkrediter, 4finance Group. Vi lånar ut pengar till folk när de behöver det – snabbt, bekvämt och ansvarsfullt. 4finance har varit verksamma i Sverige sedan 2008 och är marknadsledande. Vårt kontor är beläget i centrala Stockholm där även alla våra glada kundtjänstmedarbetare och handläggare arbetar.

Våra värderingar

Ansvarsfull utlåning

4finance tror på ansvarsfull utlåning utan att betunga människor. Detta är basen för vår gedigna finansieringsprocess. Kundvård kommer först. Vi kommunicerar öppet och transparent med våra kunder. Alla avgifter och räntebetalningar förklaras tydligt och i klartext. Det finns inte några dolda kostnader, uppläggningsavgifter eller straffavgifter.

Omsorgsfullhet

Vi samlar in och analyserar data från miljoner ansökande med både traditionella och alternativa metoder, vilket betyder att vi har hela den senaste informationen som vi behöver för att godkänna ansökningar och finansiera lån med högsta standard.

Skydd

En av våra viktigaste prioriteringar är integritetsskydd. Vi använder toppmodern kryptering för att hålla våra kunders uppgifter säkra.

Efterlevnad

4finance är verksamma i en reglerad bransch. Vi håller hela tiden koll på utvecklingen av regelverk och lagstiftning för att säkerställa att vi alltid uppfyller kraven inom varje jurisdiktion. 4finance AB är ett registrerat Konsumentkreditinstitut som står under Finansinspektionens och Konsumentverkets tillsyn. Vi hanterar alla våra ärenden i enlighet med gällande lagstiftning och god kreditgivningssed.

Därför har vi ett tydligt engagemang gällande:

Total transparens – gällande avgifter, kostnader och räntebetalningar.

Total ansvarskänsla – vi skyddar dina uppgifters integritet och säkerhet.

Vår verksamhet drivs av att förstå våra kunders behov och erbjuda ett fungerande alternativ till traditionella banker. Och det fungerar – vi har totalt sett nära fem miljoner registrerade kunder i 13 länder och har gett ut över 10 miljoner lån.

kr.
500 kr.
40.000 kr.
kr.
950 kr.
4.200 kr.
Låneperiod
månader
Effektiv ränta
Månadsbetalning